Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 124g36kcal1.2g5.6g0.5g2.3g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g73g102kcal15.3g0g5.1g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g14g46kcal0.9g10.6g0.1g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g71g39kcal1.2g4.7g1.7g0.9g
Tilli, tuore 7.3g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Persilja 9g2.5kcal0.1g0.1g0g0.7g
Rypsiöljy 5.5g48kcal0g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g558kcal38.2g43.2g26g8.6g
Valittu annoskoko313g279kcal19.1g21.6g13g4.3g
Annoskoko puolitettuna156g140kcal9.6g10.8g6.5g2.2g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045