Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa109g19kcal0.4g2.7g0.7g0.8g
Porkkana 29g10kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska 46g13kcal0.3g2.4g0.1g0.9g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 7.3g39kcal0.1g0.1g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.5g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 55g25kcal0.5g3.5g0.8g0.4g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)2.9g7.9kcal0.2g0.2g0.7g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives2.9g8.1kcal0.1g0.2g0.8g0g
Lohisäilyke28g28kcal5.1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g343kcal15.4g30.2g17g6.2g
Valittu annoskoko313g172kcal7.7g15.1g8.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g86kcal3.9g7.6g4.3g1.6g
Arvot/100g100g55kcal2.5g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718