Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g93g83kcal1.4g5.6g6g1.9g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g93g42kcal1.4g6.9g0.9g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g69g80kcal11.1g1.3g3.5g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g58g64kcal13.3g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g537kcal54.4g27.6g22.8g3.8g
Valittu annoskoko313g269kcal27.2g13.8g11.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g134kcal13.6g6.9g5.7g1g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961