Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 156g55kcal7.2g3g0.5g3.9g
Kanttarelli, tuore, annos 100g62g15kcal1.1g1.9g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.5g0g
Mozzarella light19g30kcal3.7g0.1g1.7g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g62g44kcal1.2g2.1g3.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g354kcal26.8g15g18.4g11.4g
Valittu annoskoko313g177kcal13.4g7.5g9.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna156g89kcal6.7g3.8g4.6g2.9g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g2.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147