Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 130g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.109g380kcal14.5g73.9g2.6g4.1g
Kuivahiiva, annos 11g2.2g7.8kcal1g0.9g0.1g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g65g209kcal11.7g28g5.5g11.7g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g4.3g32kcal0g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1258kcal54.4g205.6g23.6g31.6g
Valittu annoskoko313g629kcal27.2g102.8g11.8g15.8g
Annoskoko puolitettuna156g315kcal13.6g51.4g5.9g7.9g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137893