Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g102g24kcal1.8g3.1g0.5g1.9g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Tilli, tuore 15g4.4kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl73g62kcal1g3.2g5.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos7.3g52kcal0g0g5.8g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g31g7.4kcal0.6g0.9g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tilli, tuore 4.4g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl22g19kcal0.3g1g1.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g403kcal10.4g22g30.2g7.6g
Valittu annoskoko312g202kcal5.2g11g15.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna156g101kcal2.6g5.5g7.6g1.9g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138351