Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g140g280kcal19.6g2.9g21g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g117g70kcal1.2g5.3g4.7g0.7g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Tilli mauste1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g2.3g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g791kcal42.2g17.4g60.8g1.4g
Valittu annoskoko313g396kcal21.1g8.7g30.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g198kcal10.6g4.4g15.2g0.4g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565