Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 160g28kcal2.9g0.6g0.8g3g
Voi 5.3g39kcal0.1g0g4.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g8g6kcal0.6g0.8g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 107g352kcal2.1g3.2g37.3g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 32g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g872kcal12.4g12.6g85g7.2g
Valittu annoskoko312g436kcal6.2g6.3g42.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g218kcal3.1g3.2g21.3g1.8g
Arvot/100g100g140kcal2g2g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138958