Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g235g57kcal2.8g8g0.5g4.9g
Oliiviöljy 18g161kcal0g0g18.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original13g9kcal0.5g1.1g0.4g0.4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)13g2.7kcal0g0.9g0g0g
Valkosipuli 8.1g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g476kcal7.8g22.6g38g11g
Valittu annoskoko312g238kcal3.9g11.3g19g5.5g
Annoskoko puolitettuna156g119kcal2g5.7g9.5g2.8g
Arvot/100g100g76kcal1.2g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318