Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali107g23kcal1.3g3.6g0.2g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 95g216kcal18.1g0g16.2g0g
Sipuli 36g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g508kcal39.8g12.4g33g6.4g
Valittu annoskoko312g254kcal19.9g6.2g16.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g127kcal10g3.1g8.3g1.6g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704