Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Papu valkoinen, keitetty 45g48kcal3.8g6.3g0.2g3.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 22g72kcal5.5g10.3g0.4g2g
Tomaattimurska 90g26kcal0.5g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 3.4g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)4.5g6.4kcal0.2g0.4g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g363kcal21.4g47.8g6.2g15g
Valittu annoskoko313g181kcal10.7g23.9g3.1g7.5g
Annoskoko puolitettuna156g91kcal5.4g12g1.6g3.8g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139829