Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 201g252kcal42.3g0g9.1g0g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 81g266kcal1.6g2.4g28.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g6g4.5kcal0.5g0.6g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Voi 4g29kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1117kcal89.4g8.4g81.2g0.8g
Valittu annoskoko312g559kcal44.7g4.2g40.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna156g279kcal22.4g2.1g20.3g0.2g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140061