Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali78g17kcal0.9g2.7g0.2g1.6g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)38g88kcal4.2g0.2g7.3g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 47g76kcal13.1g0g2.6g0g
Lihapullat saarioinen16g38kcal2.3g1.5g2.3g0.3g
Hapankaali 78g22kcal0.8g3.4g0.1g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g34g10kcal0.2g2g0.1g0.9g
Pekoni, paistettu 16g81kcal2.6g0g7.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g663kcal48.4g20.2g41g9g
Valittu annoskoko313g332kcal24.2g10.1g20.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna156g166kcal12.1g5.1g10.3g2.3g
Arvot/100g100g106kcal7.7g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351