Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Vesi144g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)103g31kcal1g6.2g0.2g1g
Sokeri 0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 21g34kcal1.5g0.8g2.7g0.5g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g29g62kcal3g10.9g0.7g2.1g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g319kcal11.4g39g12.6g7.6g
Valittu annoskoko312g159kcal5.7g19.5g6.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna156g80kcal2.9g9.8g3.2g1.9g
Arvot/100g100g51kcal1.8g6.2g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568