Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 21g28kcal1.8g3.7g0.4g1g
Papu valkoinen, keitetty 23g25kcal2g3.3g0.1g1.6g
Sipuli 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kaali, valkokaali31g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Tomaattimurska 42g12kcal0.2g2.2g0.1g0.8g
Rajah Mild Curry Paste (10g)5.2g7.4kcal0.2g0.5g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 16g50kcal3.8g7.1g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g282kcal17.2g37.6g4.4g11.6g
Valittu annoskoko313g141kcal8.6g18.8g2.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna156g70kcal4.3g9.4g1.1g2.9g
Arvot/100g100g45kcal2.8g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140916