Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g134g71kcal7.7g7.1g1.2g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g47g47kcal8g0.5g1.4g0g
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.6g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Sinappi 5g6.6kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g288kcal32.6g22g6.8g2.6g
Valittu annoskoko312g144kcal16.3g11g3.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g72kcal8.2g5.5g1.7g0.7g
Arvot/100g100g46kcal5.2g3.5g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142580