Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g187g653kcal24.3g130.7g2.8g0g
Vesi107g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g8.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 11g94kcal0g0g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1495kcal48.6g261.4g27g0g
Valittu annoskoko313g748kcal24.3g130.7g13.5g0g
Annoskoko puolitettuna156g374kcal12.2g65.4g6.8g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142781