Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 20g44kcal3.1g0.1g3.5g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g98g115kcal16.9g1.3g4.3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 70g30kcal0.3g2.9g0g0g
Lanttu 28g8kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Ruusukaali 35g8.5kcal0.5g0.7g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Paprika punainen 28g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g447kcal43.2g19.4g16.6g5.6g
Valittu annoskoko313g224kcal21.6g9.7g8.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g112kcal10.8g4.9g4.2g1.4g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959