Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali144g30kcal1.7g4.9g0.3g3g
Jauheliha, sika-nauta 41g91kcal7.2g0g7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.1g3.3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen46g15kcal1.5g2.3g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)10g8.2kcal0.1g0.5g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Siirappi 2.1g6.2kcal0g1.5g0g0g
Ohrasuurimo 8.8g28kcal0.7g5.5g0.2g0.7g
Bataatti, kuorittu 36g29kcal0.6g6.1g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g495kcal28.2g42.2g22.6g9.6g
Valittu annoskoko313g248kcal14.1g21.1g11.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna156g124kcal7.1g10.6g5.7g2.4g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.8g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704