Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 41g12kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Porkkana 62g20kcal0.4g3.4g0.1g1.6g
Juuriselleri 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 82g63kcal1.5g12.7g0.2g0.8g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta82g4.1kcal0.2g0.3g0.3g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas21g58kcal3.9g0g4.5g0g
Persilja 4.1g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g328kcal13.4g38.6g10.4g7.8g
Valittu annoskoko313g164kcal6.7g19.3g5.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g82kcal3.4g9.7g2.6g2g
Arvot/100g100g52kcal2.1g6.2g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146390