Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 211g81kcal2.1g14.6g0.4g5.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Hunaja 8.4g28kcal0g6.8g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)6.3g41kcal1g0.9g3.7g0.4g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g42g139kcal10.1g0g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g637kcal27.4g48.6g33.8g12.8g
Valittu annoskoko312g318kcal13.7g24.3g16.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna156g159kcal6.9g12.2g8.5g3.2g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146756