Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi124g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 12g9kcal1.6g0.1g0g0.9g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 13g118kcal0g0g13.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 161g553kcal16.4g112.8g1.9g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1361kcal36g225.8g30.6g13g
Valittu annoskoko313g681kcal18g112.9g15.3g6.5g
Annoskoko puolitettuna156g340kcal9g56.5g7.7g3.3g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.1g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760