Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl106g128kcal20.2g1g4.6g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g78g36kcal0.5g8.6g0g0g
Hunaja 4.7g16kcal0g3.8g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g48g29kcal0.5g2.1g1.9g0.3g
Sipuli (kuorittu)27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g10g3.8kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g471kcal43.2g35.4g17g1.6g
Valittu annoskoko313g236kcal21.6g17.7g8.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g118kcal10.8g8.9g4.3g0.4g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.7g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902