Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g110g187kcal9.9g9.4g12.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g124g74kcal1.9g16.1g0.1g1.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Ruokakerma Valio 5%55g33kcal0.7g1.5g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g650kcal25.6g56g35.6g3g
Valittu annoskoko313g325kcal12.8g28g17.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g163kcal6.4g14g8.9g0.8g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583