Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 123g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g98g24kcal1.2g3.3g0.2g2.1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g25g86kcal1.5g18.7g0.4g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha39g65kcal7.5g0g3.9g0g
Sipuli 20g5.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Siirappi 3.9g12kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g395kcal21.2g53.2g9g6.2g
Valittu annoskoko313g197kcal10.6g26.6g4.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g99kcal5.3g13.3g2.3g1.6g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943