Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 57g82kcal7.2g0.2g5.9g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 52g185kcal1g1.4g19.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 68g24kcal3.1g1.3g0.2g1.7g
Kukkakaali 95g23kcal1.7g2.1g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g673kcal26g10g57.4g7.8g
Valittu annoskoko312g336kcal13g5g28.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g168kcal6.5g2.5g14.4g2g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149