Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)66g26kcal0.7g4.7g0.3g0.9g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g42g25kcal0.4g1.9g1.7g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha68g112kcal12.8g0g6.8g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g34g8.4kcal0.3g1.9g0g0.8g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Chili mausteseos, Old El Paso0.8g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 68g65kcal2g13.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g498kcal33.4g47.4g18.4g6.6g
Valittu annoskoko312g249kcal16.7g23.7g9.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g124kcal8.4g11.9g4.6g1.7g
Arvot/100g100g80kcal5.3g7.6g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185