Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha59g97kcal11.2g0g5.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g40kcal0g0g4.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Sipuli 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Papu valkoinen, keitetty 73g79kcal6.2g10.3g0.3g5.1g
Tomaattimurska 59g17kcal0.3g3.1g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)5.9g8.4kcal0.2g0.5g0.6g0g
Harissa 1 annos = 30 g4.4g12kcal0.3g2.3g0.4g0g
Ketsuppi, Heinz4.4g4.5kcal0g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g550kcal37.2g41.2g23.6g15.2g
Valittu annoskoko313g275kcal18.6g20.6g11.8g7.6g
Annoskoko puolitettuna156g138kcal9.3g10.3g5.9g3.8g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149468