-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g109g27kcal1.4g4.3g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha109g180kcal20.6g0g10.9g0g
Keittojuurekset, Rainbow41g10kcal0.4g2g0.1g0g
Paprika punainen 43g13kcal0.4g2g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3g8.4kcal0.3g0.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g482kcal46.4g18.4g24.2g1.8g
Valittu annoskoko312g241kcal23.2g9.2g12.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g121kcal11.6g4.6g6.1g0.5g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479