Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g95g232kcal17g0.5g5.7g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl7.1g64kcal0g0g7.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 85g65kcal1.6g13.2g0.2g0.9g
Sipuli 26g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi95g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.7g12kcal0.6g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g761kcal39g30g28.2g2.6g
Valittu annoskoko313g381kcal19.5g15g14.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g190kcal9.8g7.5g7.1g0.7g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150205