Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)82g137kcal11.5g0.6g10.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g78g47kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g16g11kcal0.5g1.9g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g20g23kcal0.7g0.7g2g0g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g436kcal27.8g26.8g25.6g1.4g
Valittu annoskoko312g218kcal13.9g13.4g12.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g109kcal7g6.7g6.4g0.4g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326