Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi123g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 44g30kcal6.4g0g0.5g0g
Paprika punainen 19g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Purjosipuli 25g5.6kcal0.4g0.6g0g0.5g
Herkkusieni 12g2kcal0.3g0g0g0.2g
Kesäkurpitsa25g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Bambunverso 17g2.3kcal0.3g0.1g0g0.2g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g12g21kcal0.2g1.1g1.7g0g
Chili paprika punainen1.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g1.8g4.6kcal0.1g0.8g0.1g0g
Sipuli 6.8g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Kookoskerma, kara25g62kcal1.1g0.3g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g290kcal18.4g9.6g18.6g3.2g
Valittu annoskoko312g145kcal9.2g4.8g9.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g72kcal4.6g2.4g4.7g0.8g
Arvot/100g100g46kcal2.9g1.5g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768