Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)38g92kcal6.7g0g7.6g0g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 12g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)37g22kcal0.5g3.2g0.8g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g37g15kcal0.6g2.5g0.3g0.5g
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Banderos chunky salsa, annos 300g4.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 4.8g30kcal0g0g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 95g44kcal2.9g4.6g1.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 10g36kcal2.7g0g2.9g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 4.8g18kcal1.3g0g1.4g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g38g134kcal5g26g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g847kcal41.4g85.2g38g3g
Valittu annoskoko313g423kcal20.7g42.6g19g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g212kcal10.4g21.3g9.5g0.8g
Arvot/100g100g135kcal6.6g13.6g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151255