Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)253g581kcal25.3g16.4g45.5g0.3g
Amerikan pekoni 1viipale25g80kcal3g0g7.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original4.4g3.1kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Ketsuppi, euro shopper7.8g7.8kcal0.1g1.8g0g0.1g
Purjosipuli 17g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1362kcal58.4g39.4g106.2g2.2g
Valittu annoskoko312g681kcal29.2g19.7g53.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g340kcal14.6g9.9g26.6g0.6g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281