Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g55g292kcal2.7g28.4g17.5g0g
Kananmuna kuoreton 109g156kcal13.6g0.3g11.2g0g
Sokeri 59g238kcal0g58.6g0g0g
Euroshopper margariini 60 %41g223kcal0.4g0.4g24.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Kaakaojauhe, X-tra2.7g10kcal0.1g2.3g0.1g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g4.5g24kcal0.2g2.3g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Euroshopper margariini 60 %3.4g19kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kaakaojauhe, X-tra0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2157kcal41.2g228.8g116g1.8g
Valittu annoskoko312g1079kcal20.6g114.4g58g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g539kcal10.3g57.2g29g0.5g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840