Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 143g316kcal24.9g0g24.2g0g
Kuohukerma (Ingman)104g352kcal2.3g3.2g36.3g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto52g145kcal9.8g0g11.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)4.1g23kcal0g0g2.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1679kcal74.2g7.4g149g0.4g
Valittu annoskoko313g840kcal37.1g3.7g74.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna156g420kcal18.6g1.9g37.3g0.1g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296