SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi212g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g44g27kcal0.7g5.7g0g0.4g
Palsternakka 8.8g5.6kcal0g1g0g0.4g
Purjosipuli 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g14g35kcal2g0.5g2.8g0g
Valkoviini, kuiva, 12%12g10kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.9g2.9kcal0g0.7g0g0g
Soijakastike 1.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g180kcal6.4g17.8g6.2g2.4g
Valittu annoskoko313g90kcal3.2g8.9g3.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g45kcal1.6g4.5g1.6g0.6g
Arvot/100g100g29kcal1g2.8g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153499