Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 94g36kcal0.9g6.5g0.2g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 2.4g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.6g7.3kcal0.2g0.2g0.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g78kcal8.9g0g4.7g0g
Persilja 1.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Vesi118g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g275kcal21.2g19.2g11g7g
Valittu annoskoko313g137kcal10.6g9.6g5.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g69kcal5.3g4.8g2.8g1.8g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711