Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 47g57kcal9.9g0g1.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 23g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Maissi, pirkka8.2g10kcal0.2g2.1g0.1g0.3g
Papu, ohut vihreä, pirkka12g3.2kcal0.2g0.5g0g0.3g
Lehtiselleri 4.7g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl4.7g3.5kcal0.2g0.4g0.1g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1.2g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 152g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%18g28kcal0.5g0.5g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.5g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g342kcal24.2g24g15.4g3.4g
Valittu annoskoko313g171kcal12.1g12g7.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g85kcal6.1g6g3.9g0.9g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942