Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 134g204kcal25.8g0g11.2g0g
Lanttu 30g8.6kcal0.3g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.5kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Punaviini 22g16kcal0.1g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 12g5.8kcal0.1g1.1g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi3.3g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g519kcal54.6g11.6g24.4g3.6g
Valittu annoskoko313g259kcal27.3g5.8g12.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g130kcal13.7g2.9g6.1g0.9g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154260