Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 4.1g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Herne-maissi-paprika, Rainbow31g25kcal1.3g4g0.3g1g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)17g6kcal0.4g0.8g0.1g0.4g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1g8.5kcal0g0g1g0g
Oliiviöljy 1g8.5kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g48g82kcal9.2g0g4.8g0g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 62g47kcal1.2g9.6g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 138g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g371kcal24.8g30.2g15.4g4.8g
Valittu annoskoko313g186kcal12.4g15.1g7.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g93kcal6.2g7.6g3.9g1.2g
Arvot/100g100g59kcal4g4.8g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278