Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus99g69kcal15.8g0g0.3g0g
Paprika, punainen6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 21g6.3kcal0.2g1.1g0g0.4g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 124g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g12g35kcal2.3g0g2.7g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 12g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana626g255kcal38.4g8.2g6g2.8g
Valittu annoskoko313g127kcal19.2g4.1g3g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g64kcal9.6g2.1g1.5g0.7g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612