Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g179g304kcal33.9g0g17.9g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Torino tumma proteiinipasta plus22g76kcal5.1g11.8g0.8g1.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g83g19kcal1.2g2.8g0.3g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g816kcal81.4g32.6g38.2g3.6g
Valittu annoskoko313g408kcal40.7g16.3g19.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g204kcal20.4g8.2g9.6g0.9g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426