Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g13g48kcal1.9g7.8g0.9g1.3g
Riisi tumma 11g40kcal0.8g8.2g0.3g0.5g
Tattarisuurimo / -jauho 10g32kcal1.2g6g0.2g0.6g
Hirssisuurimo / -jauho 11g38kcal1.2g7.3g0.3g0.3g
Vesi267g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g316kcal10.2g58.6g3.4g5.4g
Valittu annoskoko313g158kcal5.1g29.3g1.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g79kcal2.6g14.7g0.9g1.4g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156241