Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti153g168kcal33.6g0.2g4.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.6g40kcal0g0g4.6g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g34g9kcal0.4g1.6g0g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi51g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.2kcal0.2g0.1g0.4g0g
Punaviini 25g18kcal0.1g0.1g0g0g
Rusina 3.1g8.9kcal0.1g1.8g0g0.3g
Oliivi kivetön musta rainbow34g61kcal0.2g1.9g5.8g0g
Ohrakas ohratärkkelys5.1g19kcal0g4.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g661kcal69.4g21g30.8g2g
Valittu annoskoko313g330kcal34.7g10.5g15.4g1g
Annoskoko puolitettuna156g165kcal17.4g5.3g7.7g0.5g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355