Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 117g38kcal0.7g6.5g0.2g3g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%47g42kcal1.9g3.6g2.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.4g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g249kcal5.8g21.4g14g6.2g
Valittu annoskoko312g124kcal2.9g10.7g7g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g62kcal1.5g5.4g3.5g1.6g
Arvot/100g100g40kcal0.9g3.4g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157204