Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 22g83kcal4.1g2.5g4.9g6.8g
Sokeri 174g707kcal0g174.1g0g0g
Siirappi 15g45kcal0g11g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g246kcal1.5g2.2g26.1g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 21g148kcal0.2g0.1g16.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g22kcal0g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2503kcal11.6g390.8g95.4g13.6g
Valittu annoskoko313g1252kcal5.8g195.4g47.7g6.8g
Annoskoko puolitettuna156g626kcal2.9g97.7g23.9g3.4g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297