Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)79g568kcal0g0g63.1g0g
Sokeri 76g306kcal0g75.4g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g22g37kcal3.3g0g2.6g0g
Siirappi, tumma3.5g11kcal0g2.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta128g462kcal16.7g89.7g2.7g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2806kcal40g344.8g136.8g9g
Valittu annoskoko313g1403kcal20g172.4g68.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna156g702kcal10g86.2g34.2g2.3g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740