Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g211g51kcal2.5g7.2g0.4g4.4g
Paprika, punainen25g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Porkkana 6.9g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen42g59kcal8g0g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)17g21kcal0.4g4.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g277kcal22.2g26.8g7.2g10.4g
Valittu annoskoko313g139kcal11.1g13.4g3.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna156g69kcal5.6g6.7g1.8g2.6g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158741