Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g4g15kcal0g3.4g0.1g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa110g147kcal21g0.8g6.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 92g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 37g24kcal1.2g1.8g1.3g0g
Maito, Kevyt37g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g485kcal47.6g18.4g24.8g1g
Valittu annoskoko313g243kcal23.8g9.2g12.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna156g121kcal11.9g4.6g6.2g0.3g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636